Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfritt havrebrød

Glutenfritt havrebrød

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 2 brød á 1 liter.

Deig:

  • 6 dl vann
  • 1 pk gjær
  • 50 g lys sirup
  • 1 ss rapsolje
  • 180 g jyttemel
  • 120 g glutenfrie havregryn
  • 70 g potetmel
  • 60 g solsikkekjerner
  • 35 g fiberhusk
  • 2 ts salt
  • 2 ss glutenfri pofiber

Til pensling og pynt:

  • 0,5 dl vann
  • 2 ss glutenfrie havregryn

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et kjempegodt brød  med nøtteaktig smak av havre, for deg med cøliaki og glutenallergi. Brødene bakes i små former, som lett fryses ned.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 2 brød á 1 liter.

Deig:

  • 6 dl vann
  • 1 pk gjær
  • 50 g lys sirup
  • 1 ss rapsolje
  • 180 g jyttemel
  • 120 g glutenfrie havregryn
  • 70 g potetmel
  • 60 g solsikkekjerner
  • 35 g fiberhusk
  • 2 ts salt
  • 2 ss glutenfri pofiber

Til pensling og pynt:

  • 0,5 dl vann
  • 2 ss glutenfrie havregryn

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB15 12.04.2025 15:28:14 handleliste stengt