Grove, fylte pannekaker
Ingredienser
Røre:
Fyll:
Gratinering:
Slik gjør du
-
Bland sammen mel og salt i en bolle. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg.
-
La røren svelle ca. 15 minutter.
-
Finhakk løk og hvitløk, skjær gulrot og stangselleri i små terninger.
-
Stek kyllingkjøttdeig i en varm panne med olje. Ha i grønnsakene, og fres videre i 2-3 minutter. Tilsett tomatpuré og hermetisk tomat, la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker og finhakket basilikum.
-
Stek pannekaker, ikke for tynne. Legg 2-3 ss fyll på hver pannekake og rull dem sammen. Legg dem ved siden av hverandre i en smurt ildfast form. Dryss ost over.
-
Gratiner pannekakene i stekeovnen på 225 °C i 5-10 minutter.
-
Server gjerne pannekakene med en frisk salat.
Se flere oppskrifter på vår samleside om pannekaker.
Kilde: MatPrat