Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Kransekaka er kanskje Norges festkake nr. 1, og har en naturlig plass på kakebordet enten det er snakk om jul, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, jubileum eller som 17. mai kake.
Stor eller liten kransekake blir festpyntet og flott med smellbongbonger og norske flagg.
Les gjerne flere gode råd om kransekakebakst.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Hei hvorfor skal deigen settes kaldt? det blir veldig tungt å presse en kald deig igjennom kakesprøyta Mvh Tom
Hei, Tom! Deigen trenger å hvile før utbaking for at resultatet skal bli bra. Du kan godt la den bli romtemperert igjen før du baker den ut, slik at du kan bruke sprøyta. Lykke til, hilse Cecilie, MatPrat
Hvor i ovnen skal ringene stekes?
Hei, Kjersti! Kransekake skal stekes midt i ovnen. Lykke til! Hilsen Cecilie, MatPrat
Takk 🙂
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 4.3 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.