Lefserull med lammerull og rødbetsalat
Lefserull går raskt å forberede som forrett eller smårett. Disse lefserullene er med lammerull og rødbetsalat, som gir fine farger på fatet.
Ingredienser
2 lefser
Ca. 4 ss rødbetsalat
6 skiver lammerull
slik gjør du
Vis ingredienser
Med en pakke lefser i huset har du alltid mulighet til å lage noe ekstra godt med det du har tilgjengelig.
Juleklassikeren sylte og sennep er nydelig, men alt kan brukes som fyll i lefser! Her er noen forslag: tynne skiver ribbe, røkelaks, gravlaks, oksetunge, ost med litt marmelade, finkuttet pinnekjøtt, lutefisk og poteter, salat av kalkun- eller kyllingrester. Her er det bare å være kreativ og leke seg fram til de beste smakskombinasjonene!
Slik gjør du
- Fordel rødbetsalat på lefsene og legg på skiver av lammerull. Rull lefsene tett sammen.
- Skjær vekk endene av lefserullene og del hver rull i to eller tre «kubber». Bruk gjerne tannpirkere for å holde lefserullene sammen.
- Anrett på fat og pynt med litt spirer eller annet grønt.
Oppskriften er laget i samarbeid med MatPrat.