Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lemon Curd

Lemon curd (sitronsmør)

Ingredienser

porsjoner

En porsjon gir ca. 5 dl ferdig curd.

  • 3 stk. egg
  • 250 g sukker
  • 2,5 dl sitronsaft
  • 100 g romtemperert smør , i terninger
  • finrevet skall fra 3 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lemon curd er et søtt-syrlig og deilig alternativ til marmelade!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

En porsjon gir ca. 5 dl ferdig curd.

  • 3 stk. egg
  • 250 g sukker
  • 2,5 dl sitronsaft
  • 100 g romtemperert smør , i terninger
  • finrevet skall fra 3 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Lemoncurden er holdbar i opptil 3 uker i kjøleskap.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.15427, server:MP-PRD-WEB11 20.08.2025 20:12:21 handleliste stengt