Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Middagsskive med laks og eggerøre

Middagsskive med laks og eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 1 ts smør til steking
  • 4 skiver røkelaks
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Eggerøre:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fullverdig middag ved bruk av kun én stekepanne.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 1 ts smør til steking
  • 4 skiver røkelaks
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Eggerøre:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du steker brødskiven i godt smør i stekepanne, kan du godt bruke brød som er noen dager gammelt uten at det gjør noe.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB15 08.04.2025 09:50:13 handleliste stengt