Middagsskive med omelett
Brød og omelett går hånd i hånd. Med mettende fyll har du et fullt middagsmåltid laget i en fart.
Ingredienser
4 skiver bacon
¼ purre
3 egg
3 ss vann
Salt og pepper
2 ss revet ost
Godt brød til servering
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Stek bacon sprøtt i en panne. Mot slutten av steketiden tilsetter du finhakket purreløk, og setter det til side i en tallerken.
- Visp sammen egg, vann og salt og pepper. Stek omeletten i samme panne.
- Når eggene er nesten stivnet, tilsett stekt bacon og purre på den ene halvdelen. Strø revet ost over og brett omeletten i to.
- Serveres med ferskt brød og godt smør.
Omelett er en fin middagsrett om du har noe rester i kjøleskapet eller grønnsaker som begynner å bli litt slappe. Bruk det du har i kjøleskapet som fyll!