Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? Fin
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? Fin
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Pinnebrød

Pinnebrød er hvetedeig du surrer rundt en pinne og steker på grill eller på bål som turmat. Her er en gourmetvariant med chorizopølse og basilikum.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig.
  • Finhakk chorizo og basilikum og elt det godt inn i deigen.
  • Del deigen i fire klumper. Tvinn dem rundt en pinne.
    Du kan også tvinne deigen rundt en pølse på spyd og lage «pølse i slåbrok». Bruk gjerne andre smakstilsetninger som for eksempel oliven og soltørkede tomater eller sesamfrø.
  • Stek brødet på grill eller bål til det er gjennomstekt og slipper pinnen.

Her får du flere tips til turmat og tilbehør til grillmat.

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
4 stemmer