Hopp til hovedinnhold
matprat logo
3 x grove pizzasnurrer

Grove pizzasnurrer

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 pizzasnurrer.

Deig:

  • 25 g gjær
  • ca. 5 dl lunkent vann
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss nøytral olje
  • 6 dl hvetemel
  • 4 dl fin sammalt hvete

Fyll:

  • 1 dl pizzasaus
  • 150 g kokt skinke , ferdig stekt kjøttdeig eller hakkede grønnsaker
  • 4 dl revet ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grove pizzasnurrer er supert i matpakken. Du kan variere pizzasnurrene med  skinke, kjøttdeig eller grønnsaker – valget er ditt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 pizzasnurrer.

Deig:

  • 25 g gjær
  • ca. 5 dl lunkent vann
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss nøytral olje
  • 6 dl hvetemel
  • 4 dl fin sammalt hvete

Fyll:

  • 1 dl pizzasaus
  • 150 g kokt skinke , ferdig stekt kjøttdeig eller hakkede grønnsaker
  • 4 dl revet ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Sahar Holmen

    4 dl vann med 1 liter mel er veldig lite. Jeg måtte tilsette 1 dl til med vann for å kunne få melet til å bli til deig. Hva gjorde jeg galt?

    • Marta Ravnsborg

      Hei, Sahar! Dette er en eldre oppskrift, så det er vanskelig å svare for hva som har vært tenkt her. Jeg skal se over, teste, og justere oppskriften om nødvendig. Takk for tilbakemelding! Hilsen Marta, Matprat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB14 04.12.2025 14:27:55 handleliste stengt