Punsjeboller
Har du noen kakerester er det supert å lage punsjeboller. Disse passer utmerket som konfekt til nyttårsfeiringen.
Ingredienser
250 g kakesmuler
75 g malte mandler
100 g smør
125 g melis
3 eggeplommer
ca. 2 ss rom, sherry eller likør
Pynt:
100 g kokesjokolade
1 pose kakepynt
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
-
Bland kakesmuler og mandler.
-
Pisk mykt smør og melis hvitt.
-
Bland inn en og en eggeplomme.
-
Bland inn kakesmulene og smak til med ønsket smak. Sett kjølig til massen har stivnet.
-
Trill små kuler av massen, dypp dem i smeltet sjokolade og rull dem i kakepynt.
Oppbevar punsjebollene kjølig.
Prøv gjerne Barnas konfekt eller pepperkakekonfekt også. Eller er du kanskje ute etter en luksusvariant? Da kan du prøve deg på Sarah Bernhardt eller gule bomber, som er dekorative og mektig gode.
Oppskriften er fra MatPrat.