Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 45 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 kake
Hvor lang tid tar det? 45 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 kake

Rullekake med krem og bringebær

En enkel og deilig rullekake med krem og bringebær. Denne er en smakfull godbit til ettermiddagskos eller til festlige anledninger.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker og rør det inn i eggedosisen. 
  • Bre røren utover en smurt langpanne, og stek midt i ovnen ved 180°C i 12-15 minutter. 
  • Legg matpapir på bakebordet og strø sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. 
  • Fyll: rør syltetøy inn i pisket krem og fordel krem utover bunnen. Rull kaken sammen ved hjelp av bakepapiret. La den ligge kjølig med kjøten ned.
  • Smør pisket krem på rullekaken og topp med ferske bringebær før du serverer. 

Prøv også vår rullekake med ingefær, eple og pære

Bruk gjerne hjemmelaget syltetøy for ekstra god smak! Varier også smaken på syltetøyet.

Finn mer om samme tema:

3.3 / 5
184 stemmer