Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Biffguiden
Brødsmulesti
Gir ca. 20 boller
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lag rudstykker med surdeig til helgefrokosten! De tar litt tid å lage, men er absolutt verdt å vente på! Oppskriften gir ca. 25 rundstykker.
Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Forsøkte disse i dag, men min deig hevet ikke i løpet av de 12 timene i kjøleskapet. Jeg testet surdeigen på forhånd, den fløt i vann så burde være grei. Første gang jeg forsøker å bake med surdeig, så setter stor pris på tips om hva jeg kan ha gjort galt.
Hei! Det er viktig å la deigen få stå ute i noen timer, før den settes i kjøleskapet. Det er for at den skal komme raskere i gang med hevingen. Det går raskere i romtemperatur enn i kjøleskapet, så vitkig å ikke hoppe over denne delen. Hilsen Marta, Matprat
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Spill av video