Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saftsuppe med byggryn

Saftsuppe med byggryn

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl byggryn
  • 10 dl ferdigblandet rips- eller solbærsaft
  • 75 g rosiner

Jevning:

  • 2 ss potetmel
  • 1 dl vann
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftsuppe med byggryn er en koselig og tradisjonell dessert som mange husker fra barndommen. Den er enkel å lage og en favoritt hos de minste.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl byggryn
  • 10 dl ferdigblandet rips- eller solbærsaft
  • 75 g rosiner

Jevning:

  • 2 ss potetmel
  • 1 dl vann
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 04.12.2025 13:19:02 handleliste stengt