Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Shokupan - japansk melkeloff

Japansk melkeloff

Ingredienser

porsjoner

Av en porsjon deig får du 2 loff

Jevning:

  • 2,5 dl helmelk
  • 55 g hvetemel

Deig:

  • 550 g hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 2 ts tørrgjær
  • 2 dl helmelk
  • 75 g smeltet smør

Til pensling:

  • 2 ss usaltet smør
  • 1 stk. eggehvite

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Japanese milk bread er blitt populær mange steder fordi den er er så anvendelig, blant annet til sandwich. Tangzhong-metoden sikrer saftig og bomullsmyk bakst.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Av en porsjon deig får du 2 loff

Jevning:

  • 2,5 dl helmelk
  • 55 g hvetemel

Deig:

  • 550 g hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 2 ts tørrgjær
  • 2 dl helmelk
  • 75 g smeltet smør

Til pensling:

  • 2 ss usaltet smør
  • 1 stk. eggehvite

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server loff med pisket smør, eller annet godt pålegg!

Bakere fra forskjellige land viser frem brødtradisjoner fra hjemlandetFilippinske Riverdy Pineda, Bread n’ butter, spesialist på japanske brød, skal vise Shokopan-brød. Adr:Selma Ellefsens vei 60581 OsloHan har nr:93489916

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Karl Åne Rolfsvåg

    Regner med at kjernetemperatur skal være ca 92-94 grader som annen brødbakst med gjær? (Mot 96-98 på surdeig)

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB15 09.04.2025 05:37:23 handleliste stengt