Spagetti med brød og sitron
Ingredienser
Slik gjør du
-
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Den skal være al dente. Hell av pastavannet, men ta vare på ca. 1 dl av pastavannet til senere.
-
Mens pastaen koker smelter du smøret i en stekepanne og tilsetter saften av en sitron. Riv brød og spekeskinke i små biter, og ha det i stekepannen. La det surre til brødet og spekeskinken er gyllent. Tilsett revet sitronskall (bare det gule) av en sitron og parmesan. Smak til med ekstra sitronsaft, salt og pepper.
-
Hell den ferdig kokte spagettien over i sitron- og brødblandingen og bland det godt sammen. Du kan eventuelt tilsette litt av pastavannet du har tatt vare på om du trenger mer væske.
- Strø over med hakket bladpersille før servering.
Brød til middag – flere retter:
>> Gresk brødpudding med spinat og bacon
PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!