Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Spagetti med brød og sitron

Spagetti, brød, sitron og spekeskinke. Mer italiensk blir det neppe! I kombinasjon blir dette en smakfull middagsrett.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Den skal være al dente. Hell av pastavannet, men ta vare på ca. 1 dl av pastavannet til senere.

  • Mens pastaen koker smelter du smøret i en stekepanne og tilsetter saften av en sitron. Riv brød og spekeskinke i små biter, og ha det i stekepannen. La det surre til brødet og spekeskinken er gyllent. Tilsett revet sitronskall (bare det gule) av en sitron og parmesan. Smak til med ekstra sitronsaft, salt og pepper. 

  • Hell den ferdig kokte spagettien over i sitron- og brødblandingen og bland det godt sammen. Du kan eventuelt tilsette litt av pastavannet du har tatt vare på om du trenger mer væske.

  • Strø over med hakket bladpersille før servering.

Brød til middag – flere retter: 

>> Gresk brødpudding med spinat og bacon

>> Brødsalat til kylling

>> Brødstekte fiskekaker

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme