Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Speltrundstykker

Speltrundstykker

Ingredienser

1  porsjoner

1 deig gir cirka 20 rundstykker

Deig:

  • 750 g fin sammalt spelt
  • 250 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 5,5 dl vann
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 pk gjær

Til pensling:

  • 1 stk. egg til pensling

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkle og gode rundstykker bakt av spelt, som ser ekstra proffe ut hvis du bruker en saks til å klippe et snitt i toppen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

1 deig gir cirka 20 rundstykker

Deig:

  • 750 g fin sammalt spelt
  • 250 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 5,5 dl vann
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 pk gjær

Til pensling:

  • 1 stk. egg til pensling

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB12 09.04.2025 03:06:32 handleliste stengt