Trifle med julekaker
Julekaker til overs? Trifle er den perfekte desserten til nyttårsfeiringen. Deilig ostekrem, friske bær og knasende, sprø kjeks.
Ingredienser
400 g frosne bjørnebær
2 ss sukker
revet skall fra 1⁄2 sitron
1 stjerneanis
1 hel kanel
Ostekrem:
3 dl kremfløte
200 g kremost naturell
2 ss melis
Julekaker:
ca. 300 g julekaker: biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Ha bær, sukker, sitronskall, anis og kanelstang i en kjele, kok opp slik at sukkeret smelter. Avkjøl.
- Pisk krem av kremfløte.
- Pisk kremost sammen med melis til en luftig masse, og vend inn den piskede kremfløten.
- Knus julekakene mindre biter.
- Legg krem, kakesmuler og bær lagvis i en glasskål. Avslutt med bær.
Oppskriften er fra MatPrat.