Pull-apartbrød på grillen
Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Ingredienser
1 stk godt, grovt brød
200 g hvitost
50 g pepperonipølse i skiver
150 g smør
1 båt finhakket hvitløk
1 neve finhakkede urter
2 blad aluminiumsfolie til innpakking
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Bland smør, hvitløk og urter godt sammen.
- Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen. Skjær osten i skiver med en ostehøvel.
- Fyll brødet med urtesmøret, pepperonien og osten. Pakk inn brødet i et dobbelt lag aluminiumsfolie.
- Grill på indirekte varme i 15 minutter eller til smøret og osten har smeltet.
Fyll brødet med det du liker best og varier med flere typer ost. Kan også tilberedes på bål.
Prøv også grillede mysliskiver og arme riddere på grillen.
>> Samleside: Tilbehør til grillmat