Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Gir ca. 25 biter.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Liker du de søte, små klassiske Sarah Bernhardt kakene, vil du elske vår versjon av Sarah Bernhardt i langpanne! Seig og god mandelbunn, med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!
Temperer gjerne kaken ½ time før den skal spises. Oppbevar kaken i kjøleskap eller frys den ned til neste kakefest.
Sjekk her om du har lyst til å prøve deg på andre langpannekaker! Her er kakene du kan bake i god tid og fryse ned til jul.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Hei, har laget denne de siste tre åra, og den blir alltid superpopulær. Men. Lokket sprekker alltid når jeg prøver å kutte den. Særlig i små biter. Hva bør jeg gjøre? Kutte før den stivner, etter å ha vært i fryseren, stor/liten kniv?
Hei, Sondre! Bruk av skarp kokkekniv, og hold knivbladet under varmt vann. Tørk av, og kutt så kaken mens kniven fortsatt er varm. Og gjenta :-) Hilsen Marta, Matprat
Hei, er det mulig å bytte ut delfiafett, med for eksempel smør?
Hei, Live! Dessverre vil nok ikke resultatet bli like vellykket som med Delfiafett. Delfiafett har den egenskapen at det er veldig hardt og mykner på en høyere temperatur enn f.eks smør. Dette gjør at delfiakaken vil bli mye mykere i konsistensen om du bytter den ut. Om det er varmt i rommet der den serveres, vil den smelte helt. Hilsen Cecilie, Matprat
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Spill av video