Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Høst Jul Påske Sommer Vår Vinter Vis alle

Påskerundstykker

Påskerundstykker må være luftige, grove og smakfulle. Ingenting smaker bedre enn hjemmebakst, uansett om du er hjemme en søndagsmorgen eller på hytta i helgen.
Middels
Middels
Grovt

Egg i rundstykke

Nybakt loff og kokte egg er en uslåelig kombinasjon. Bakt sammen egner disse fine rundstykkene med egg seg ekstra godt til påskefrokosten.
Middels
Middels
Fint

Kaninører

Kaninører er deilige rundstykker i kreativ form. Artig for barna å være med på og lage, også smaker de veldig godt. Kanskje du blir inspirert til å lage andre former av deigen?
Middels
Middels
Fint