Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Høst Jul Påske Sommer Vår Vinter Vis alle

Påskespeilegg

Påskespeilegg! Bak en enkel rullekake med syltetøy, og server med krem og aprikos på toppen. Skikkelig påskestemning!
rask
enkelt

Speilegg i brødskiva

Speilegg i brødskiva lager du enkelt ved å stikke ut hull i skiven med glass eller pepperkakeform før steking. Praktisk, godt og vakkert til påskefrokosten.
rask
enkelt

Egg i rundstykke

Nybakt loff og kokte egg er en uslåelig kombinasjon. Bakt sammen egner disse fine rundstykkene med egg seg ekstra godt til påskefrokosten.
Middels
Middels
Fint

Sjokoladekake

En saftig og søt sjokoladekake som passer perfekt til en hver anledning! Oppskriften er enkel, så denne klarer alle å bake.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Sitronkake

En syrlig og deilig sitronkake er en klassisk formkake perfekt til familieselskapet. Server kaken som den er eller med en skje vaniljeis ved siden av.
rask
enkelt

Påskeharer trinn for trinn

Påskeharer trinn for trinn viser deg nøyaktig hvor enkle disse rundstykkene er å få til. De smaker kjempegodt, og ser utrolig søte ut til påskefrokosten.
Middels
Middels

Kaninører

Kaninører er deilige rundstykker i kreativ form. Artig for barna å være med på og lage, også smaker de veldig godt. Kanskje du blir inspirert til å lage andre former av deigen?
Middels
Middels
Fint

Korsboller

Korsboller, også kjent som hot cross buns, skulle tidligere bare spises på langfredag for å markere slutten av fasten, men spises nå gjennom hele påsken.
Middels
Middels