Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
En saftig brødstuffing med pecannøtter, pistasjenøtter, pinjekjerner og svisker. Perfekt tilbehør til thanksgivingmiddagen, eller høstakkefesten om du vil.
Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere.
Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.