Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Hvit pizza med potet og sopp

Hvit pizza med potet, hvitløk og sopp dufter himmelsk av festmåltid ved mørke og lune kvelder.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Finhakk hvitløk, persille og rosmarin og bland med rømme eller créme fraîche. Smak til med salt og pepper.
  • Skjær poteter og løk i tynne skiver. Finsnitt vårløken.
  • Bre sausen ut på pizzabunnen og dryss revet ost over. Fordel potet- og soppskiver på toppen og dryss over vårløk. Krydre med litt salt og kvernet pepper.
  • Stek pizzaen i varm ovn 225°C til osten har smeltet og skorpen begynner å bli gyllen – cirka 6 minutter.
  • Dryss litt hakkede valnøtter på toppen og server med en gang.

>> For en sunnere pizza som metter enda bedre, anbefaler vi vår oppskrift på grov pizzabunn

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

4 / 5
7 stemmer