Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1,5 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne
Hvor lang tid tar det? 1,5 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne

Banan- og pekankake

Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Lag en puré av banan og brunt sukker.
  • Pisk inn melk, egg og rapsolje.
  • Vend inn hvetemel og bakepulver.
  • Hell røren i en langpanne kledt med bakepapir og dryss over pekannøtter.
  • Stek langpannekaken midt i ovnen på 130 °C i ca 60 minutter. Avkjøl på rist.

Bake til mange? Se alle våre oppskrifter på langpannekake.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer