Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Privacy & Cookies Policy
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Mmm, nybakt brød og varm gresskarsuppe! Smakfulle suppeboller med gresskar gir både et deilig måltid og et vakkert innslag på bordet.
Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
Raspeballer, klubb, komle, kompe, potetball eller hva du nå enn kaller det - er skikkelig tradisjonsmat laget av poteter og byggmel.
Byggris er nydelig til torsk. Når du trenger en rask hverdagsmiddag kan denne torskeretten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken.
Byggrisotto er perfekt tilbehør til fisk. Her serverer vi den med hyse, men man kan like gjerne bruke sei, lange, breiflabb og uer.
Ribollita er en italiensk restesuppe. Den originale oppskriften inneholder tørt brød, cannelini-bønner og svartkål. Vi lager den med linser og byggryn og serverer med gratinert, daggammelt brød.
Et grovt surdeigsbrød med god smak av havre. Herlig brød både til frokost og matpakker.
Smoothie bowl med ristet havregranola er et sunt og vakert måltid! Pynt med frisk frukt og bær, for spise med øynene så vel som med kroppen.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.