Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Havrebar med havregryn, peanøttsmør, mørk sjokolade og tørkede tranebær er full av karbohydrater og proteiner og passer perfekt som turmat eller etter trening.
Kjøleskapsgrøt av steel cut havre gir en litt løsere kjøleskapsgrøt. Å lage frokosten klar kvelden før gjør at du kan starte travle dager foran skjema.
Disse passer godt på tur eller som et energirikt mellommåltid. Grove havremuffins smaker deilig av sjokolade og eple, og kefir i deigen gjør muffinsene ekstra saftige.
Frokostkjeks er supre små havrecookies som kan spises til frokost eller som snacks. Disse er med bringebær, som gir en god friskhet, og quinoa som gir litt ekstra protein.
Myslibiter eller havrebarer er perfekte som ekstra påfyll av energi med havregryn, solsikkefrø, sesamfrø, rosiner, kanel og honning. Passer på turen, i matpakken eller like etter trening.
Boy stuffings er smakfull porsjonsbakst fylt med kylling, tomat, mais og hvitløk. Passer perfekt som matpakke eller etter-skolen-måltid. Bakt av Rena skole til skolekonkurransen 2016.
Små frokostkjeks eller frokostcookies som like fint kan serveres til fest. Med peanøttsmør og mørk sjokolade gir de masse energi til både kropp og hode.