Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Grovt havrebrød er et velsmakende og sunt grovbrød med havregryn, grov sammalt hvete og havrekli. Veldig populært i matpakken.
Et stort deilig surdeigsbrød med havre til lange, late sommerdager. Bytt gjerne ut mer av hvetemelet med havre for mer smak og et grovere alternativ.
Havrebrød med fin sammalt hvete, havregryn og havrekli er et godt og sunt grovbrød som passer fint i matpakken. Bak i rund form og lag rutemønster på toppen.
Havrescones er rundstykker som er perfekte til frokost og lages kjemperaskt med hvetemel og havregryn uten gjær, men med bakepulver som hevemiddel.
Herlige epleboller med havrefyll fyller hjemmet med lukten av deilig bakst. Halvgrove og med mindre sukker og smør passer de fint til hverdagskos.
Havrerundstykker med havregryn og hvetemel er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten.
Havreklibrød er et godt, smaksrikt og mildt brød som inneholder havregryn og havrekli. Det passer fint i matpakken og til lunsj med pålegg.
Middels
Middels
Halvgrovt
Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.