Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Frokostkjeks er supre små havrecookies som kan spises til frokost eller som snacks. Disse er med bringebær, som gir en god friskhet, og quinoa som gir litt ekstra protein.
Boy stuffings er smakfull porsjonsbakst fylt med kylling, tomat, mais og hvitløk. Passer perfekt som matpakke eller etter-skolen-måltid. Bakt av Rena skole til skolekonkurransen 2016.
Sitron og blåbær gir en nydelig smak på disse frokostkjeksene. Så gode at de både kan spises som frokost, som en liten snacks eller serveres til kaffen som noe søtt.
Små frokostkjeks eller frokostcookies som like fint kan serveres til fest. Med peanøttsmør og mørk sjokolade gir de masse energi til både kropp og hode.
Herlige små frokostkjeks med gulrot og banan. Vi kaller dem frokostkjeks - men disse er så gode at de like gjerne kan knaskes på hele dagen! I tillegg er de veganske.
Kylling i urtebrød er en deilig innbakt sandwich med havre, bygg og spelt. Fylt med feta, kylling, skinke, tomat og urter er den perfekt som turmat. Bakt av Tolga skole til skolekonkurransen 2015.