Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Amerikanske bagels laget på den tradisjonelle måten: Først koking, deretter steking. Det gir herlig myke bagels med deilig smak.
Nystekte lapper med syltetøy er en vinner for både små og store. Har du ikke takke å steke dem på, bruker du bare en stor stekepanne istedet.
Paideig som gir de deiligste paier, enten du velger å fylle den med ost, skinke, sjømat eller grønnsaker.
Svensk smörgåstårta lages vanligvis som en stor smørbrødkake. Her er istedet lekre porsjonsstykker av det tradisjonsrike svenske smørbrødet.
Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
Focaccia + pizza = sant! Focacciapizza har en saftig og tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella og semitørkede tomater.
Focaccine – miniutgaven av det velkjente italienske brødet focaccia – passer perfekt som snacks eller som tilbehør til grillmaten. Nydelig med en god pesto til.
Surdeigsfocaccia har en spennende og syrlig smak med deilig skorpe. Perfekt til både salater, lunsj-sandwicher og som tilbehør til tapas.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.