Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Brødpuddinger med grønnkål og sopp

Brødpuddinger kan lages både søte og salte, store som små. Disse herlighetene med sopp og spinat har vi laget i muffinsformer. Server alene eller med en frisk salat.
Middels
enkelt

Hvitløkspasta

Hvitløksbrød ved siden av pastaen er velkjent, men hva med hvitløksbrød i pastaen? Skikkelig godt! For en grønn hverdag - siden den både er vegetarisk og en måte å bruke opp brødrester på.
rask
Middels

Vegansk ostetoast

Ostetoast kan fint lages vegansk. Sammen med spinat og en frisk ertemos er dette en perfekt måte å pimpe opp brødrestene på.
Middels
Middels

Brødpizza med blåmuggost og grønnkål

Et par skiver brød på tvers og en liten leterunde i kjøleskapet. Vips! Brødpizza! Vi har laget denne varianten med blåmuggost og grønnkål, men du kan lage av nesten hva som helst.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Vegetarpizza på grillen

Legg en pizzastein på grillen og få grillet pizza med deilig sprø bunn. Her har du oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong.
lang
Middels
Fint

Brødpizza med tomat

Brødpizza eller også kalt fransk pizza. Bruk gårsdagens brød til å lage noe skikkelig godt. Dette passer både som middag, eller hva med å servere det i skiver som snacks.
rask
enkelt

Frokostkjeks med gulrot

Herlige små frokostkjeks med gulrot og banan. Vi kaller dem frokostkjeks - men disse er så gode at de like gjerne kan knaskes på hele dagen! I tillegg er de veganske.
rask
enkelt

Frokostkjeks med sitron og blåbær

Sitron og blåbær gir en nydelig smak på disse frokostkjeksene. Så gode at de både kan spises som frokost, som en liten snacks eller serveres til kaffen som noe søtt.
rask
Middels