Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Nyheter

Deilig frokost til farsdagen

Sove lenge, bli vekket av smilende barn med nysmurt frokost? Perfekt farsdag.

Kornbrødrene i Ås med blikket mot fremtiden

Norske bønder dyrker omtrent 200 000 tonn havre hvert år. Brødrene Knut Arne og Kristian forteller om livet som kornbrødre.

Derfor bør du spise fire grove brødskiver hver dag

I de nye kostrådene øker anbefalingen for daglig inntak av fullkorn. Slik dekker du dagsbehovet på minst 90 gram.

Her feires skolebrødets dag

Skolebrødets dag vil feires i bakerier over hele landet fredag 21. juni 2024. Sjekk hvor ditt nærmeste bakeri er!

Martin Haub med sans for gode smakskombinasjoner

Martin Haub bakte seg opp til en femte plass i Bakemesterskapet. Vi har tatt en prat med ham og utfordret ham til å bake med rabarbra.

Norges beste hobbybaker

Etter 8 intense uker på tv-skjermen er det nå avklart hvem som gikk av med seieren i Bakemesterskapet på NRK. Nemlig Tonje Johnsen fra Trondheim. I tillegg til tittelen «Norges beste hobbybaker» får hun et flott inngravert kakefat laget av en lokal glasskunstner. Nå drømmer hun om å starte eget kakebakeri.

Tonje Johnsen – lidenskapelig kakebaker

Tonje Johnsen elsker å bruke kreativiteten sin til å bake kaker. Hun startet tidlig og har fortsatt å bake, noe som fikk henne helt til topps i Bakemesterskapet. Her forteller hun litt om veien dit og deler sine beste baketips.

Nils Rusås Ruud – et skikkelig brødhue

Nils Rusås Ruud konkurrerer sammen med 11 andre hobbybakere i Bakemesterskapet. Det var oppdagelsen av bakeprosent som gjorde ingeniøren til en dedikert surdeigsbaker. Han har også en egen bakeblogg som heter Brødhue.