Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Nyheter

Juleverksted med afternoon tea

Når du skal gjøre det enkelt og elegant på én gang: Velg afternoon tea som servering til juleverkstedet.

Loffen er sunnere enn vi trodde

Her er gode nyheter for de som er glad i loff og opptatt av å spise sunt.

På vei mot helnorske brød

For 30 år siden besto norske brød hovedsakelig av importert korn. I dag er vi i stor grad selvforsynt med mathvete.

Norsk korn er fremtidens mat

Norsk korn er fremtidens næringskilde. Derfor forskes det iherdig for å utvikle korn som tåler morgendagens vær og klima.

Fem bakere, fem verdenshjørner, fem brød

16. oktober feirer vi Verdens brøddag. Til markeringen har vi samlet fem bakere med fem fristende brød fra fem verdenshjørner.

Senk skuldrene – den vanlige matpakken er god nok

En ny spørreundersøkelse viser at 4 av 10 mener det er mye press og mas rundt det å lage gode matpakker til barna. Men sender du med en helt vanlig matpakke med brødskiver, gjør du jobben bra nok!

Våre 5 beste oppskrifter på matpakkebrød

De skal være saftige, holdbare og grove - og helst også enkle å bake i større mengder. Her er våre beste oppskrifter på matpakkebrød.

Derfor bør barna smøre matpakken sin selv

Selvgjort er velgjort, også i matboksen! La barna være med på å smøre nistematen sin selv, så blir den garantert mer populær.