Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Nyheter

Flere mener at grovt brød er bærekraftig

2 av 3 svarer at grovt brød er bærekraftig i en ny undersøkelse. Det er flere enn tidligere, og viser at nordmenn har fått med seg flere av grovbrødets mange gode egenskaper.

Vinn skolebrød til hele klassen

Den 17. juni feirer vi skolebrødets dag, og din klasse er invitert med på feiringen! I år deler vi ut skolebrød til klasser over hele landet.

Bak med appelsin til påske

Nordmenn elsker appelsiner til påske. De egner seg godt i bakst også! Her finner du ni oppskrifter med appelsin til påskekosen.

10 kriminelt gode påskekaker

Ingen påske uten påskekrim! Vi har funnet frem 10 kaker som passer godt som følge til påskens mysterier.

Turmat for påskeferien

En hyggelig påskeferie blir enda bedre med turmat som løfter opplevelsen. Her er både de enkle løsningene og maten som tar oppmerksomheten vekk fra naturen.

Ja, vi elsker egg og brød i påsken

Egg og brød går hånd i hånd - særlig når det er påske. Her er våre ti beste oppskrifter med egg og brød.

La barna bake til fastelavn i vinterferien

Bak med barna i ferien eller la de prøve seg helt selv. Det vil skape matglede og matkompetanse hos både små og store. Og så deilig bakst det blir da.

Koselig frokost til morsdag

Andre søndag i februar er det morsdag, og hva er vel bedre enn å vekke mor til duften av nybakte rundstykker til frokost?