Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Nyheter

Tre typer loff til fest

Med en og samme deig kan du lage tre dekorative loff til fest.

Vis oss ditt #EggOgBrød – og vinn lekkert stekepannesett

Vi har lyst å se egg og brød fra hele Norge - og belønner tre vinnere med hvert sitt stekepannesett.

Surdeigs-boomen holder stand

Da Norge stengte ned, blomstret interessen for surdeig opp. Ett år senere er surdeigen fortsatt populær i de tusen karantenehjem.

Ja, vi elsker egg og brød i påsken

Egg og brød går hånd i hånd - særlig når det er påske. Her er våre ti beste oppskrifter med egg og brød.

8 nye byggoppskrifter som gir vann i munnen

Her er åtte nye og deilige matretter med bygg som du kan spise til både lunsj, middag og dessert.

Her er vinnerne av byggmesterskapet

Vinnerne av byggmesterskapet utmerket seg med enkle og gode byggoppskrifter.

Trippel feiring: Fastelavn, morsdag og valentinsdag

Alle gode ting er tre! I år faller fastelavn, morsdag og valentinsdag på samme dag. Her er bollene du feirer med.

Fristende forslag til lunsj på hjemmekontoret

En fristende lunsj på hjemmekontoret gjør underverker for både humør, arbeidsglede og konsentrasjonsevne.