Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.
Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
En grov og sunn matpakke med grovt rundstykke, cherrytomater, babybeloster, blåbær, reddiker og en klementin passer fint i en travel hverdag når du trenger energi.
Rundstykke med omelett er en favoritt i matpakken. Med grovt brød, bacon, kremost, salat og paprika smaker det nydelig til lunsj, kvelds eller som turmat.