Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? grov
Hvor mye bakst blir dette? 12 rundstykker
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? grov
Hvor mye bakst blir dette? 12 rundstykker

Torunns grove rundstykker

Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Denne oppskriften på grove rundstykker er en av de mest populære vi har. Kanskje fordi disse rundstykkene er så enkle å lykkes med?

Opphavskvinnen bak oppskriften er Torunn Nordbø, som er daglig leder for Opplysningskontoret for brød og korn. Hun er utdannet innen ernæringsfag og har vært hos oss siden oppstarten i 2007.

Slik gjør du

Lyst å prøve en ny variant av rundstykker neste gang? Prøv deg på Torunns grove rundstykker med bygg og havre eller våre populære havrerundstykker

Finn mer om samme tema:

3.3 / 5
2715 stemmer