Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
En deilig og vinterlig salat med mye mat i. Krydrede, sprøstekte valnøtter, tranebær og fetaost smaker fortreffelig sammen med dressing av sennep og eddik.
Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
En saftig brødstuffing med pecannøtter, pistasjenøtter, pinjekjerner og svisker. Perfekt tilbehør til thanksgivingmiddagen, eller høstakkefesten om du vil.
Tomat- og valnøttbrød passer fint til ostefat eller til en god suppe. Du baker det av speltmel, appelsinjuice, tomatpuré, hakkede soltørkede tomater og hakkede valnøtter.
Sconesbrød er deilige scones bakt sammen i en brødform. Med speltmel, sammalt grov spelt, hasselnøtter, kefir og appelsinjuice smaker de kjempegodt severt lunkne med syltetøy, ost eller ved siden av en salat.