Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Rustikke surdeigsrundstykker

Herlige surdeigsrundstykker som tar litt tid å lage. Men de er verdt å vente på!
lang
Middels
Fint

Surdeig

Surdeig lager du ikke på et blunk, men brød bakt med det smaker desto bedre! Her gir vi deg oppskriften og en innføring i hvordan surdeig lages.
lang
Middels

Surdeigsstarter av hvete

En god surdeigsstarter trenger tålmodighet og repetisjon. En surdeigsstarter trenger nærmere ti dager før den er ferdig, og gjerne ti til i kjøleskapet, før den kan bakes med. Deretter har du utgangspunktet for ren bakemagi!
Middels
Middels
Fint

Surdeigsbrikser

Surdeigsbrikser tar litt tid å lage, men ikke la deg skremme av den grunn! Resultatet blir fantastiske surdeigsbriks. Ekstra gode til helgefrokosten eller ostekvelden. 
lang
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten