Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Surdeigsbrød med juledekor

Surdeigsbrød med juledekor er dekorative brød som egner seg godt til julefeiringen. Eller hva med å gi bort et i gave? Med en skarp kniv lager du julete mønstre før baksten heves og stekes.
lang
Middels

Surdeigsbrød med gresskar

Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
lang
vanskelig
Fint

Grovt surdeigsbrød med havre

Et grovt surdeigsbrød med god smak av havre. Herlig brød både til frokost og matpakker.
lang
vanskelig

Surdeigsbrød med havre

Et stort deilig surdeigsbrød med havre til lange, late sommerdager. Bytt gjerne ut mer av hvetemelet med havre for mer smak og et grovere alternativ.
lang
vanskelig
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Surdeigsbrød av hvete

Her er et surdeigsbrød med hvete som ikke krever så mye mer enn en god surdeig, mel, vann og honning - og en god dose tålmodighet. Og når det er sagt; et godt surdeigsbrød er verdt tiden! Dette vil bli en brødfavoritt.
lang
vanskelig
Fint

Surdeigstarter av hvete

En god surdeigstarter trenger tålmodighet og repetisjon. En surdeigstarter trenger nærmere ti dager før den er ferdig, og gjerne ti til i kjøleskapet, før den kan bakes med. Deretter har du et godt utgangspunkt for ren bakemagi!
Middels
Middels
Fint

Lyst surdeigsbrød med tranebær, appelsin og kardemomme

Dette er et nydelig påskebrød med tranebær og andre spennende ingredienser med mye smak! Kardemommens varme, appelsinens sødme og tranebærenes skjønne farge i brødet skaper en varm følelse av vår, men kan nytes uansett årstid og anledning.
lang
Middels
Fint

Rustikke surdeigsrundstykker

Herlige surdeigsrundstykker som tar litt tid å lage. Men de er verdt å vente på!
lang
Middels
Fint