Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Kornarter

Her finner du kvalitetsikret undervisningsmateriell om norske kornarter, inkludert lærerveiledning, faktaark, relaterte oppgaver og oppskrifter. Materiellet tilpasset kompetansemålene til 7. trinn for mat og helse.
Skriv ut

Undervisningsmateriellet er én av fem moduler; kornarter, fra jord til bord, grove kornprodukter, måltider og matpakke. Opplegget er lagt opp slik at du som lærer kan plukke ut det du ønsker å bruke fra hver modul av fakta, oppgaver og oppskrifter.

 

Lærerveiledningen til den enkelte modul inneholder utdypende fakta, hvilke kompetansemål modulen er innom, forslag til organisering av undervisningen og lekseforslag. Du bør lese Introduksjon til undervisningsmateriellet på bokmål (B) eller nynorsk (N) før du tar materiellet i bruk. Her finner du tips til hvordan du kan bruke fakta, oppgaver og oppskrifter, samt nyttig informasjon om baking.

 

Modul 1:Kornartene – KORNARTANe

Lærerveiledning (B) – Lærarrettleing (N) – Oppgavefasit

Fakta (B) – Fakta (N)

Oppgaver (B) – Oppgåver (N)

Oppskrifter (B) – Oppskrifter (N)

Hele modulen (B) – Heile modulen (N)

Digital quiz