Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Grov toast lager du enkelt med grovbrød, ost, skinke og sennep. Varm sandwichen i stekepanna hjemme, eller pakk i folie og stek på grill eller bål på tur.
Dobbeldekker med pesto, mozzarella og tomat er en smaksrik sandwich til lunsj, som smaker enda bedre om du pakker den inn i folie og varmer den på bålet til osten smelter.
Blings med sjokoladepålegg og banan passer perfekt når vi koser oss litt ekstra på tur. Pakk inn sandwichen i folie og varm på bålet så blir den ekstra god.
Smørbrød med sitrusgravet kveite og sennepsvinaigrette er et flott festsmørbrød for de store anledningene. Legg kveiten i marinade av cognac, sukker og sitrus dagen før, og anrett på landbrød med salat, tørket cherrytomat og løyrom.
Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost lar silden få hedersplassen på gode skiver av nybakt landbrød. Sandwichen passer fint til lunsj eller lett middag til jul eller påske.
Blings med spekeskinke og eggerøre slår alltid godt an som turmat. Husk grovt brød, cherrytomater og pynt med basilikum, og du får uimotståelig sandwich til matpakken.