Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

blings

Rødbetehummus

Et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Rødbetehummus gir deg garantert energi og godt humør.
Middels
enkelt

Grønn pesto

Sunt, godt, raskt og enkelt: grovbrød med grønn pesto laget på spinat, persille, rosmarin, valnøtter og olivenolje. Pålegget er vegansk.
rask
enkelt

Myslirundstykke med brunost

Myslirundstykke med brunost er en deilig og rask blings som passer utmerket som turmat, der det enkleste ofte er det beste.
rask
enkelt

Grov toast

Grov toast lager du enkelt med grovbrød, ost, skinke og sennep. Varm sandwichen i stekepanna hjemme, eller pakk i folie og stek på grill eller bål på tur.
rask
enkelt

Dobbeldekker med pesto, mozzarella og tomat

Dobbeldekker med pesto, mozzarella og tomat er en smaksrik sandwich til lunsj, som smaker enda bedre om du pakker den inn i folie og varmer den på bålet til osten smelter. 
rask
enkelt

Blings med sjokoladepålegg og banan

Blings med sjokoladepålegg og banan passer perfekt når vi koser oss litt ekstra på tur. Pakk inn sandwichen i folie og varm på bålet så blir den ekstra god. 
rask
enkelt

Smørbrød med sitrusgravet kveite og sennepsvinaigrette

Smørbrød med sitrusgravet kveite og sennepsvinaigrette er et flott festsmørbrød for de store anledningene. Legg kveiten i marinade av cognac, sukker og sitrus dagen før, og anrett på landbrød med salat, tørket cherrytomat og løyrom.
lang
vanskelig

Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost

Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost lar silden få hedersplassen på gode skiver av nybakt landbrød. Sandwichen passer fint til lunsj eller lett middag til jul eller påske.
Middels
vanskelig

Sandwich med pølse

En sandwich med pølse, grovbrød, pesto, løk og potetskiver er både raskt og mettende og en fin avveksling til pølsebrød, lomper og potetmos.
rask
enkelt

Kylling i brødlomme

Kylling i brødlomme sammen med saltblader og tzatziki er et godt alternativ til kebab i pita.
rask
enkelt

Blings med spekeskinke og eggerøre

Blings med spekeskinke og eggerøre slår alltid godt an som turmat. Husk grovt brød, cherrytomater og pynt med basilikum, og du får uimotståelig sandwich til matpakken.
rask
enkelt