Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? vanskelig
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød

Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost

Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost lar silden få hedersplassen på gode skiver av nybakt landbrød. Sandwichen passer fint til lunsj eller lett middag til jul eller påske.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Remulade: Ha eggeplomme, eddik og dijonsennep i en bolle, spe med olje under konstant visping til majonesen er tykk og kremet. Hakk sylteagurk og kapers, rør inn i majonesen og smak til med salt og pepper.
  • Sprø løk: Skrell og skjær sjalottløk i tynne skiver. Ha løken i en panne med solsikkeolje, skru på varmen og stek til løken begynner å bli gyllen, la renne av på kjøkkenpapir og dryss over fingersalt.
  • Råkostsalat: Vask, rens og finriv gulrot og kålrot. Smelt smør i en stekepanne, del hvitløksfeddene i to og ha de i panna sammen med en kvast frisk timian.
  • Snitt skinnet på sildefiletene, stek dem sprø, krydre godt med salt og pepper.
  • Anretning: Smør på brødskivene og anrett med råkost og remulade. Legg på sildefiletene og topp med stekt løk og karse. Server med resten av remuladen.

Prøv også klassikerenen club sandwich til lunsj.

Finn mer om samme tema:

4.5 / 5
2 stemmer