Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

enkle skiver

Brød med banan og peanøttsmør

Banan på skiven er næringsrikt og søtt pålegg. Skjær frukten i skiver og fordel på et polarbrød med peanøttsmør.
rask
enkelt

Fiskekakeblings med grov sennep

Fiskekakeblings med grov sennep toppet med frisk slangeagurk er en deilig matpakkeskive spekket med næring. Blingsen kan også spises til kveldsmat.
rask
enkelt

Varmrøkt makrell med slangeagurk

Varmrøkt makrell med slangeagurk er deilig på en skive grovt brød og passer godt til lunsj i matpakken eller som en lett middag.
rask
enkelt

Skive med kalkunpålegg, kremost og druer

Skive med kalkunpålegg, kremost og druer er friskt og spennende i matpakken eller som turmat. Pakk druene i en boks ved siden av til matpakken skal spises.
rask
enkelt

Skive med kyllingpålegg og salat

Skive med kyllingpålegg og salat er et raskt og sunt å lage til frokost, lunsj og kvelds. Salatbladet gjør skiven mer smakfull og fristende.
rask
enkelt

Blings med kalkun og blåmuggost

Blings med kalkun og blåmuggost er en deilig sandwich med skiver av grovbrød dekket med deilig kalkunpålegg og blåmuggost lagt lagvis.
rask
enkelt

Skive med kylling, tomat og majones

Skive med kylling, tomat og majones smaker deilig som en enkel sandwich til lunsj. Topp gjerne med agurk eller paprika for flere vitaminer og friskere smak.
rask
enkelt

Skive med kyllingpålegg og pesto

Skive med kyllingpålegg og pesto er et raskt og sunt alternativ til frokost, lunsj og kvelds. Passer fint i matpakken og er en knallgod sandwich med kraftig smak.
rask
enkelt

Skive med tomat, mozzarella og pesto

Tomat og mozzarella skive med grønn pesto er en brødskive med smak av Italia. Husk grovbrød og et dryss med havsalt og pepper før du spiser sandwichen til lunsj eller kveldsmat.
rask
enkelt

Druer på skiven

Druer på skiven smaker deilig sammen med kremost. Grovt brød med grønne og blå druer i ditt eget mønster passer perfekt i matpakken og til lunsj.
rask
enkelt

Appelsin på skiven

Appelsin på skiven gir ekstra C-vitaminer samtidig som det smaker friskt og godt. En real sandwich lager du av grovbrød, kremost, appelsinskiver og rødløk.
rask
enkelt

Agurk på skiven

Agurk på skiven er en rask og sunn påleggsvariant til frokost, lunsj og kvelds. Passer fint i matpakken og er en knallgod sandwich med grovbrød, smør, agurk, salt og pepper.
rask
enkelt