Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Sandwich

Her finner du alle våre oppskrifter på sandwicher – både den klassiske typen og variantene med mer ukjente smakskombinasjoner. Vel bekomme!

Vegetarsandwich

En sandwich som gjør deg godt og er en superenkel matpakke. Fiber fyller og metter i magen og sunt fett gir bra energi. Vegetarsandwich smaker også nydelig.
rask
enkelt

Makrellsandwich

Trenger du en real lunsj er vår makrellsandwich tingen. Den smaker godt, holder deg mett lenge og gir kroppen din solid påfyll av energi.
rask
enkelt

BLT

BLT er en klassisk sandwich eller blings fra Amerika, og er forkortelse for bacon, lettuce og tomato. Brødskiver, bacon, salat og tomat toppet med deilig majonesdressing smaker utsøkt i matpakken.
rask
enkelt

Sandwich med lam

En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
rask
enkelt

Blings med svinestek

Rester av svinestek? Lag en middagsblings med surkål, grovt brød, fersk spinat og purre.
rask
enkelt

Sildesmørbrød

Sildesmørbrød er en nydelig sandwich med grovbrød, kokt egg, sild og poteter, eple, ruccolasalat og persille. Nyt den til lunsj eller middag.
Middels
Middels

Ostesmørbrød

Ostesmørbrød eller toast slår aldri feil om det lunsj, middag eller kveldsmat. Lages raskt av grovbrød, vellagret gulost og kokt skinke og nytes varm.
rask
enkelt

Sandwich med nøkkelost

Sandwich med nøkkelost og jordbærsyltetøy er faktisk en utrolig god smakskombinasjon! Den passer til helgefrokost eller som kveldsmat. 
rask
enkelt

Klippfisk-sandwich

Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke. 
rask
enkelt

Rekesmørbrød

Rekesmørbrød med en liten vri - reker, grovt brød, lodderogn og salat. En lekker og enkel sandwich til lunsj eller lett middag.
rask
enkelt

Dobbel makrellblings

Dobbel makrellblings lager du med godt, grovt brød, majones, peppermakrell, revet gulrot og gressløk. Nytes til lunsj eller på tur.
rask
enkelt

Fiskekake-sandwich

Fiskekake-sandwich er fylt med fiskekaker, grovbrød, tomatpesto, remulade, gulrot og salat. Passer til lunsj eller lett middag. 
rask
enkelt