Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings

Klippfisk-sandwich

Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

 

  • Riv klippfisken for hånd og rør inn noen spiseskjeer med crème fraîche, og smak den til med salt og pepper.
  • Legg rucculasalat, paprika, spekeskinke og klippfiskmiks på en brødskive.
  • Avslutt med den siste brødskiven før du deler smørbrødet i to.
    Hvis du ikke har ferdig tilberedt klippfisk, kan du vanne ut klippfisken i fire timer i kaldt vann. Stek den deretter i ovnen på 150° C i 25 minutter. Dekk til stekeplaten med aluminiumsfolie under steking.

Smak også vår fiskekakeblings!

Finn mer om samme tema:

2 / 5
1 stemme
Les eller skriv kommentarer