Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Havrescones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy, spennende og veldig god sandwich i matpakken eller til lunsj.
Havrekjeks med lammerull og kapersrømme passer ypperlig til jul og julelunsj. Hakk kapers, bland med rømme og strø salt og pepper over kjeksen.
Barnas konfekt er deilige små havrekuler med smak av sjokolade. Disse er superenkle å lage og smaker veldig godt. En perfekt gaveidé til jul.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
En julete vri på klassikeren scones! Våre pepperkakescones med nellik, kanel og ingefær smaker nydelig sammen med appelsinmarmelade, appelsinsmør og litt krem.
Kakemenn er søte, hvite julekaker fra Vestlandet og lages av hvetemel, sukker og hornsalt og stikkes ut med pepperkakeformer. Dekorer med sjokolade eller rød konditorfarge.
Pepperkakerundstykker med rugmel er krydret med ingefær, pepper, nøtter og tørket frukt, og passer ekstra godt til gløgg eller ost og vin til jul.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.