Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Høst Jul Påske Sommer Vår Vinter Vis alle

Havreflarn

Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Middels
Middels

Havrescones med okserull

Havrescones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy, spennende og veldig god sandwich i matpakken eller til lunsj.
rask
enkelt

Havrekjeks med lammerull

Havrekjeks med lammerull og kapersrømme passer ypperlig til jul og julelunsj. Hakk kapers, bland med rømme og strø salt og pepper over kjeksen.
rask
enkelt

Barnas konfekt

Barnas konfekt er deilige små havrekuler med smak av sjokolade. Disse er superenkle å lage og smaker veldig godt. En perfekt gaveidé til jul.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Stjernebiscotti

Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
rask
Middels

Pepperkakescones med julekrydder

En julete vri på klassikeren scones! Våre pepperkakescones med nellik, kanel og ingefær smaker nydelig sammen med appelsinmarmelade, appelsinsmør og litt krem.
rask
Middels

Kakemenn – julemenn

Kakemenn er søte, hvite julekaker fra Vestlandet og lages av hvetemel, sukker og hornsalt og stikkes ut med pepperkakeformer. Dekorer med sjokolade eller rød konditorfarge.
Middels
enkelt

Pepperkakerundstykker

Pepperkakerundstykker med rugmel er krydret med ingefær, pepper, nøtter og tørket frukt, og passer ekstra godt til gløgg eller ost og vin til jul.
Middels
Middels
Fint