Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 6 påsmurte scones
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 6 påsmurte scones

Havrescones med okserull

Havrescones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy, spennende og veldig god sandwich i matpakken eller til lunsj.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  • Bland sammen hvetemel, havremel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Ha i rapsolje og melk.
  • Rør deigen lett sammen, deigen vil være litt klissete.
  • Plasser deigen midt på en stekeplate med bakepapir. Trykk deigen utover til den har en rektangulær form, ca. 25 x 15 cm. Bruk en kniv og skjær rektanglet i seks like store firkantede deler, men ikke skjær helt gjennom.
  • Pensle med vann, dryss på havregryn og stek midt i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Bland majones og Siracha.
  • Del hver sconesbit i to på midten. Smør på sirachamajones og legg på okserull, ruccula og sylteagurk.
    Tips: Om du ikke får tak i havremel kan du lage det selv ved å kjøre havregryn i en blender til alt er helt finmalt. Utviklet i samarbeid med MatPrat.

    Liker du havrescones med okserull, prøv også bagett med lammerull og guacamole

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer