Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Fin småbakst Fint brød Vis alle

Havrescones

Havrescones er rundstykker som er perfekte til frokost og lages kjemperaskt med hvetemel og havregryn uten gjær, men med bakepulver som hevemiddel.
rask
enkelt
Fint

Havrerundstykker

Havrerundstykker med havregryn og hvetemel er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten.
rask
Middels
Fint

Myslirundstykker med blåbær

Myslirundstykker med blåbær passer fint i matpakken eller som turmat. Smaker skikkelig saftig og godt nystekte med litt smør eller ost.
Middels
Middels
Halvgrovt

Veganske skolebrød

En god oppskrift på skolebrød, også kalt skoleboller for deg som er vegetarianer eller ikke tåler melk.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Piroger med røkelaks

Piroger med røkelaks og mozzarella er fylt gjærbakst fra Russland laget av hvetemel og havrekli. De passer perfekt som turmat, snacks eller til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Pepperkakerundstykker

Pepperkakerundstykker med rugmel er krydret med ingefær, pepper, nøtter og tørket frukt, og passer ekstra godt til gløgg eller ost og vin til jul.
Middels
Middels
Fint

Fine scones

Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
rask
enkelt
Fint