Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Wienerbrød

Har du først fått et kjærlighetsforhold til skikkelige wienerbrød er det ingen vei tilbake. Og om de i tillegg er hjemmelaget...
Middels
vanskelig

Brunsviger

Brunsviger er smaken av Danmark. Herlig søt gjærbakst med syndefull sukkerglasering av brunt sukker og smør. Server den fersk, og gjerne litt lun.
Middels
enkelt

Kjempeskolebrød

Et kjempeskolebrød som kan deles opp som en kake blir et muntert innslag på kakebordet. Kjent og kjært bakverk i utradisjonell størrelse!
Middels
Middels
Fint

Maiblomster

Nydelige boller formet som maiblomster er perfekte til maifestene. Dekorative, smakfulle - og en favoritt for barna.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Tante Astrids boller

Mange familier har en oppskrift som er blitt gjennom generasjoner. Her er tante Astrids boller, en oppskrift som er blitt brukt i flere tiår på Tveitan gård i Skien.
Middels
Middels

Påskebrød med sjokolade og appelsin

Et påskebrød med sjokolade og appelsin som bakes litt som croissanter. Det får en delikat sprøhet på utsiden og en myk krumme, med gode påskesmaker. Et skikkelig luksusbrød til påskefeiringen.
Middels
Middels
Fint

Veganske påskeknuter med appelsin og kardemomme

Appelsin og kardemomme gir baksten en spesiell friskhet og vekker gode påskeminner. Nyt disse påskeknutene til kaffen eller som turmat.
Middels
Middels

Bollekake med vaniljekrem og rabarbra

Gjærbakst og langpannekake i ett! Denne kaken blir garantert en suksess på kakebordet.
Middels
Middels