Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Pan de muertos

Pan de muertos serveres på den meksikanske Halloween-dagen og er de dødes brød. De søte bollene spises på fester, festivaler og ved gravsteder.
Middels
Middels

Tangzhong Kanelboller

Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med den japanske tangzhong-metoden.
Middels
Middels

Wienerbrød

Har du først fått et kjærlighetsforhold til skikkelige wienerbrød er det ingen vei tilbake. Og om de i tillegg er hjemmelaget...
Middels
vanskelig

Brunsviger

Brunsviger er smaken av Danmark. Herlig søt gjærbakst med syndefull sukkerglasering av brunt sukker og smør. Server den fersk, og gjerne litt lun.
Middels
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Kjempeskolebrød

Et kjempeskolebrød som kan deles opp som en kake blir et muntert innslag på kakebordet. Kjent og kjært bakverk i utradisjonell størrelse!
Middels
Middels
Fint

Maiblomster

Nydelige boller formet som maiblomster er perfekte til maifestene. Dekorative, smakfulle - og en favoritt for barna.
Middels
Middels

Tante Astrids boller

Mange familier har en oppskrift som er blitt gjennom generasjoner. Her er tante Astrids boller, en oppskrift som er blitt brukt i flere tiår på Tveitan gård i Skien.
Middels
Middels

Påskebrød med sjokolade og appelsin

Et påskebrød med sjokolade og appelsin som bakes litt som croissanter. Det får en delikat sprøhet på utsiden og en myk krumme, med gode påskesmaker. Et skikkelig luksusbrød til påskefeiringen.
Middels
Middels
Fint