Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Grov småbakst Grovt brød Grovt knekkebrød Vis alle

Havrebriks

Havrebriks er saftige og gode rundstykker i matpakken med grovt rug, hvete, maltekstrakt og havregryn. Lang hevetid får frem de gode smakene.
Middels
Middels
Grovt

Glutenfrie eplerundstykker

Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.
rask
Middels

Boy stuffings

Boy stuffings er smakfull porsjonsbakst fylt med kylling, tomat, mais og hvitløk. Passer perfekt som matpakke eller etter-skolen-måltid. Bakt av Rena skole til skolekonkurransen 2016.
Middels
Middels
Grovt

Kylling i urtebrød

Kylling i urtebrød er en deilig innbakt sandwich med havre, bygg og spelt. Fylt med feta, kylling, skinke, tomat og urter er den perfekt som turmat. Bakt av Tolga skole til skolekonkurransen 2015. 
Middels
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Hjemmebakt polarbrød

Polarbrød er en favoritt blant mange barn. Her er oppskriften på et godt og grovt polarbrød som du kan bake enkelt selv.
rask
enkelt
Grovt

Torunns grove rundstykker

Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy.
Middels
Middels
Grovt

Brødtallerkner a la Lofthus

Visste du at vikingene laget pizza? Da som brødtallerken, men prinsippet er det samme: En bunn av brød og fyll oppå. Denne oppskriften er utviklet av bakerne hos Lofthus Samvirkelag.
Middels
Middels
Halvgrovt

Eltefrie rundstykker

Eltefrie rundstykker er lekre til helgefrokost og lages enkelt med heving over natten. Deigen er grov, og røres bare sammen, uten å kna eller elte.
lang
Middels
Grovt