Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
eple
Tradisjonell epleterte er en sikker vinner. Servert med is, kesam eller en god klatt med krem på siden smaker den ekstra godt.
Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker. Kefir gjør eplekaken ekstra saftig og holdbar.
Eplestang er en flettet eplekake laget av søt gjærbakst med syrlig eplesyltetøy og kardemomme. Toppet med melisglasur slår den an på kakebordet og passer fint til kaffen.
Tirsdag 24. september feirer vi den norske epledagen med epler i bakst til alle måltider.
Eplevafler er saftige, søte og gode vafler med revet eple, kanel og vanilje. Server dem med eplemos, rømme og litt kanel, eller uten tilbehør.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.