Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Bærekraft

– Uetisk og ulogisk å kaste mat

Kjøkkensjef Jimmy Øien lager helst mat av rester. Her er hans beste tips for å ta vare på maten.

Inviter til brødrestefest

Her er menyen du lager når mengden brødrester har hopet seg opp. Fire deilige retter - der alle har brødrester som en viktig ingrediens.

5 tips til å ta vare på brødet

Brød er blant den mest miljøvennlige maten du kan velge. Ihvertfall hvis du følger disse rådene om hvordan du unngår å kaste brød i søpla!

10 gode middager med byggryn

Middag med byggryn er bra for både kroppen og kloden. Her er 10 gode oppskrifter til middag med byggryn i en av hovedrollene.

Flere mener at grovt brød er bærekraftig

2 av 3 svarer at grovt brød er bærekraftig i en ny undersøkelse. Det er flere enn tidligere, og viser at nordmenn har fått med seg flere av grovbrødets mange gode egenskaper.

15 fakta om korn og bærekraft

Hvor miljøvennlig er korn? Hvem spiser mest korn i verden? Hva slags mat kaster nordmenn mest av? Det er noen av spørsmålene du får svar på her.

På vei mot helnorske brød

For 30 år siden besto norske brød hovedsakelig av importert korn. I dag er vi i stor grad selvforsynt med mathvete.

Norsk korn er fremtidens mat

Norsk korn er viktig for selvforsyningen vår. Derfor forskes det iherdig for å utvikle korn som tåler morgendagens vær og klima.