Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Bærekraft

På vei mot helnorske brød

For 30 år siden besto norske brød hovedsakelig av importert korn. I dag er vi i stor grad selvforsynt med mathvete.

Norsk korn er fremtidens mat

Norsk korn er fremtidens næringskilde. Derfor forskes det iherdig for å utvikle korn som tåler morgendagens vær og klima.

Her er vinnerne av byggmesterskapet

Vinnerne av byggmesterskapet utmerket seg med enkle og gode byggoppskrifter.

Delta i det store byggmesterskapet!

I byggmesterskapet kårer vi Norges beste byggoppskrift. Fristen er gått ut. Vinner vil bli offentliggjort torsdag 18. februar 2021.

1 av 10 unge ønsker seg en grønnere julemiddag

Hvis de unge selv fikk velge menyen på julaften, ville en av ti valgt seg vegetarmat.

Vegansk julemat – en helgrønn julemeny

Et vegansk alternativ til den tradisjonelle julematen - uten kjøtt, men med minst like mye feststemning!

10 ganger mer bygg til folket!

Vi kan tidoble bruken av bygg i norsk kosthold. Det er et skikkelig byggprosjekt!

Tre gode grunner til å bytte ut ris med bygg

Bygg er kortreist, miljøvennlig mat som i tillegg er bra for kroppen. Derfor er byggryn den perfekte erstatningen for ris hvis du vil leve sunnere og mer miljøvennlig.