Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Bærekraft

Mat basert på korn er blant den mest miljøvennlige maten som finnes! Les om hvorfor du bør spise mer brød og korn om du er opptatt av miljøet. 

Nyheter Korn og mel Kosthold Bærekraft Matpakketips

5 tips til å ta vare på brødet

Brød er blant den mest miljøvennlige maten du kan velge. Ihvertfall hvis du følger disse rådene om hvordan du unngår å kaste brød i søpla!

15 fakta om korn og bærekraft

Hvor miljøvennlig er korn? Hvem spiser mest korn i verden? Hva slags mat kaster nordmenn mest av? Det er noen av spørsmålene du får svar på her.

10 miljøvennlige middager

Miljøvennlige middager basert på korn er godt for kloden, bra for helsa og gir god samvittighet. Her er 10 av våre favoritter.

Folkets beste tips for å redde brødet fra søpla

Vi ba om å få høre hva dere gjør for å unngå å kaste brød i søpla. Og tipsene haglet inn!

Våre beste brødhacks

Slik gjør du gammelt brød digg igjen.

5 deilige toast av brødrester

Toast er virkemiddel nummer 1 når man skal bli kvitt brødrestene. Her er smakfull inspirasjon!

Vi kan sammen redde brødet fra søpla

Vi som forbrukere har de beste mulighetene for å redde brødrestene fra søppelkassen.

Slik får du brødet til å vare lenger

Lurer du på hvordan brødet best skal oppbevares? Da bør du få med deg rådene fra Sofie Østergaard, som nylig tok doktorgrad på emnet.