Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne

Krydderkake med eple

Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker. Kefir gjør eplekaken ekstra saftig og holdbar.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Pisk sammen kefir og sukker.
  • Bland inn mel, natron, kanel, bakepulver, og pisk inn smeltet smør.
  • Skrell eplene og skjær dem i båter.
  • Hell røren i en langpanne kledt med bakepapir og plasser eplebåter på toppen. Strø sukker og kanel over eplene.
  • Stek kaken midt i ovnen på 180° C i ca. 40 minutter på. Avkjøl på rist.

Bake til mange? Se alle våre oppskrifter på langpannekake.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer