Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
klimamat
Arme riddere er en klassisk dessert og en enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. Server til søndagsfrokosten eller som en dessert.
Har du rester fra søndagsmiddagen lager du viltsmørbrød på en-to-tre. Passer både til lunsj eller som et kjapt måltid til kvelds.
Makrell er både godt, sunt og klimasmart. Lag makrellrøre i kveld, så har du pålegg til matpakken i morgen.
Høsten er tiden for soppsanking. Bruk den soppen du finner vilt eller i butikken til å lage soppsandwich med deilig smak av høst.
Tomatbruschetta er en god og enkel måte å få spist opp litt gammelt brød. Bruschetta kan en toppe med mange ulike råvarer!
...og tre andre populære middagsretter som blir enda bedre med gryn og korn.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.